Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově

Letní chata SCOOT je malý velký prostor s celou plejádou možných využití. Na 25 metrech disponuje až třemi místnostmi, má dva vchody a terasu krytou přesahem střechy. Díky vyšší střeše má hlavní místnost vysoký strop s křížícími se trámy a nad zbylými místnostmi tak může vzniknout praktická půda vhodná třeba jako loft na spaní.

Skvěle se hodí jako menší ale uvnitř překvapivě prostorná rekreační chatka. A přesně takový účel zvolil náš zákazník z Havířova. Na vzorně udržované zahradě mu tak bude sloužit jako rekreační chatka s dispozicí 2+1, se spacím patrem nad hlavní místností, koupelnou a samostanou kuchyní s vlastním vchodem do zahrady.

Základový rošt je sestaven na betonové desce s hydroizolací. Byla zvolena typická dřevěná okna a prosklené dveře s izolačním sklem, takže si domek zachoval svůj původní ráz. Ke střeše kryté červeným asfaltovým šindelem barevně ladí tmavé okapy a tmavé štítové lemování.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

 Dřevěnou zahradní chatku Scoot v naší nabídce najdete zde: 
Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm

Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově

Naše realizace: Montovaná chata SCOOT 25m² (4,5x6) 44mm v Havířově







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků 
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce