Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m² (2x2) u Albrechtic nad Vltavou

V malebné krajině u Albrechtic nad Vltavou jsme klientovi vedle prostorné dřevostavby ANICA postavili i šikovný domek na nářadí CUBE. Pojďme se na něj zblízka podívat. Domek získal své jméno díky tomu, že má dva krát dva metry a je jen o málo vyšší, takže vnitřní prostor připomíná krychli. To mu předurčuje využití především jako skladu nářadí, ale bez problémů se do něj vejde i sportovní náčiní nebo zahradní technika.

Nahrává tomu i prosklení pouze ve dveřích, které zaručuje přístup slunečního svitu v interiéru, ale zároveň lze využít všechny stěny domku ke skladování.

V Albrechticích se stavělo na betonové podestě, která byla o něco větší, než půdorys domku. Vytváří tak praktické zpevněné zápraží a do domku se tak nevchází rovnou z trávy, což je v řadě běžných situací v mírně svažitém terénu bezesporu výhoda. Na střechu přišel černý asfaltový šindel a černé okapy a svody. 

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) v naší nabídce
Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad VltavouPodívejte se také na další realizace garáží ↓
♠ Naše realizace: garáž 5x3,6m, tloušťka stěny 28 mm ve Vysoké Lhotě
♠ Naše realizace: dřevěná garáž 400x600 44mm, 24m²