Realizace našich staveb

  • Realizace u sousedů - zahradní domek Davea a Ginie na předměstí Londýna

    Rodina chtěla něco víc než jen sklad, ale stavbu, která by jim pomohla užívat si prostor na zahradě. Protože znali podnebí anglického Watfordu, dával úkryt před deštěm dokonalý smysl. Vybraným modelem byl náš zahradní domek s plochou střechou DREUX, což je praktická a multifunkční stavba s otevřeným půdorysem. Podívejme se, jak si šestičlenná rodina - Dave, Ginie, dva teenageři a dvě kočky - splnila své přání! Cesta, která vedla k Pineca Manželé si představovali dílnu s prostorem pro uskladnění jízdních kol. Nejprve oslovili několik místních stavbařů, aby prostor vyčistili a při… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná montovaná chata GRETA 54m² (9x6) 44mm ve Vestci

    Prostorná dřevěná chata GRETA 54m² 🏠 je skutečným skvostem klasického stylu, který zajišťuje útulnost, pohodlí a mnohostranné možnosti využití. Stejně jako mnoho jiných našich modelů má i tento možnost rozšíření o terasu - prvek, jehož implementace do svého obytného prostoru pravděpodobně ještě nikdo nelitoval. Díky tradiční vrcholové střeše, velkým bočním oknům téměř od podlahy ke stropu a dveřím s přímým vstupem na venkovní terasu je opravdovým snem pro každého, kdo hledá krásný únik do přirozenějšího zp… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná chata ISLA 44mm, 18m² v Havlíčkově Brodě

    Útulná a kompaktní dřevěná chata ISLA 🏠18m² se zastřešenou terasou o rozloze 7 m² nabízí vyvážené uspořádání prostoru pro lenošení v interiéru i exteriéru. Pokud hledáte na zahradu chatku v tradičním stylu, která by nezatěžovala vaši zahradu 🌳, ale poskytovala maximální funkčnost, tento stylový model by mohl být tím pravým. Pro vaše maximální pohodlí je k dispozici i zateplená verze tohoto modelu. Sníte o malém víkendovém úkrytu? Vysoce cenově dostupná dřevěná chata ISLA by pro vás mohla… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná montovaná chata ELLA 28m² (7x4) 44mm v obci Trnová u Plzně

    Stylová dřevěná chata ELLA 🏠, vyrobená z kvalitního přírodního jehličnatého dřeva, je nádherným skvostem v klasickém stylu, který si získá srdce 💗 mnoha zákazníků. Náš zákazník z obce Trnová si nechal postavit rovnou dvě! Robustně a spolehlivě postavená neobyčejná konstrukce vám poskytne dlouholetou funkčnost a pohodlí.  ELLA nabízí ten jednoduše neodolatelný estetický vzhled pro každého, kdo hledá relativně kompaktní řešení, které zároveň poskytuje spoustu funkčních výhod.  Montovanou dřevěnou chatu ELL… (More)
  • Dřevěný dům od Pineca.cz vs. drsné mongolské klima

    Naše geografie lokalit se rozprostírá po celém světě, ale stále existují místa, která naše projektové týmy ještě neobjevily. Mongolsko je jednou z nejvyhlášenějších lokalit, kterou jsme nedávno přidali na seznam dodávek našich produktů. Jednalo se o zcela výjimečnou cestu, aby se všechny materiály dostaly na tak vzdálené místo, které rozhodně stojí za zmínku v příběhu. Takže už na nic nečekejme a začněme. Rozlehlost zelené krajiny obklopující staveniště by mohla snadno vyrazit dech. Skutečné úsměvy a radost, kterých jsme byli svědky na fo… (More)
  • Naše realizace: Zahradní domek ELEONORA 19,8m² (6,6x3) 44mm v obci Sušice

    Dřevěný domek klasického tvaru ELEONORA 🏠 by měl upoutat pozornost obdivovatelů tradičního dřevěného stylu, kteří na své zahradě hledají dokonalý prostor pro odpočinek. Tato kompaktní stavba vám může posloužit k mnoha účelům: od rozšíření obývacího pokoje na zahradě až po funkční prostor pro uložení veškerého zahradního náčiní a uspořádání hobby místnosti nebo dílny. Pokud jste při procházení široké nabídky modelů narazili na tento, možná byste se jím měli zabývat hlouběji! Prozkoumejte potenciál této krásn&… (More)
  • Naše realizace: Dřevěný rodinný dům ROBERTA 110m² (16x7,2) 66mm

    Dřevěný rodinný dům ROBERTA 110m² (16x7,2) 66mm 🏡 je lahůdkou pro milovníky moderní architektury a pohodlí. Tento model ohromí stylovým vertikálním obložením a velkými okny, ale to hlavní je uvnitř - prostorný obývací pokoj a jedna koupelna pro každou ložnici! Toto uspořádání je skvělé pro rodiny s dětmi a starší osoby, které by měly problém s každodenním zdoláváním schodů. Vychutnejte si kreativní design apartmánu ROBERTA a dopřejte si jeho luxus!   Pokud se rozhodnete pro model ROBERTA, připravte se na kvalitní čas strávený se svými… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná chata SOPHIA 20m² v obci Chotěbudice u Lomnice

    Moderní a kompaktní zateplený dřevěný dům SOPHIA 20m² nemůže nechat lhostejným žádného obdivovatele současného stylu. Tento model s prostorným podkrovím na spaní, koupelnou a velkou terasou (volitelná funkce) je ideální pro ty, kteří chtějí mít ekologický a funkční prostor pro dočasné návštěvy nebo víkendové pobyty. Prostorné podkroví o rozloze 15 m² vám umožní získat oddělený, nerušený prostor pro pohodlný odpočinek. - Velká prosklená okna a dveře zajišťující světlý a útulný vnitřní… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná chata AGNES 75m2 44-44mm v zahrádkářské kolonii Brno - Jundrov

    Montovaný domek AGNES 🏡 s plochou 75m2 byl navržen tak, abyste si mohli užívat přirozeného světla a okolní krajiny. AGNES  je ideální pro ubytování 4 a více osob, které zajistí, že každý obyvatel bude mít svůj vlastní soukromý prostor. Hlavním bodem pozornosti domku je centrálně umístěný obývací pokoj, který poskytuje dostatek prostoru pro vaření, lenošení, stolování a komunikaci s vašimi blízkými.  V provedení s dvojitou stěnou nabízí možnost celoročního bydlení ve třech útulných pokojích, dvou… (More)
  • Naše realizace: Montovaná chata MARINA 50m² (8x6) 44mm v obci Hrobice

    Klasicky tvarovaná dřevostavba MARINA 🏡 se stylovým moderním vnějším obkladem nabízí široké možnosti plánování vnitřního uspořádání domu podle vašich představ. Díky svému otevřenému prostoru je MARINA skutečně multifunkčním modelem, který vám umožní realizovat vaše designové představy a vytvořit místo vašich snů. Z těchto důvodů si také náš zákazník z obce Hrobice naší MARINU zamiloval❤️. Dvoje dvojité dveře a velká okna poskytují krásný estetický vzhled a zajišťují, že v&aacu… (More)