Video - naše realizace

  • ▶️ Naše realizace video - Dřevěná chata ALICE 44+44 mm u Orlíku

    Dřevěná chata ALICE je čerstvě zbudovaná v nádherném prostředí na břehu orlické přehrady. Impozantní bungalov získal na výšce díky podsklepení s garáží. Terénní úpravy a příprava na vyvýšenou terasu dává napovědět, že tady vzniká velmi příjemné letní sídlo.   Chatu najdete zde: ⬇️  Dřevěná chata ALICE 44+44 mm Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více info… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - Dřevěný rodinný dům VERA 127m² 66+66mm u Líbeznic

    Vera umístěná ve starém sadu ve středočeské obci byla původně koncipována pro celoroční rekreaci. Má dvojité zaizolované stěny, dvě ložnice, obývák i odpočinkovou místnost. Majitelé mají byt v Praze, ale vítězí příroda a kouzlo dřevostavby. Vypadá to na stěhování. 👉  Dřevěný rodinný dům VERA 127m² 66+66mm + izolace do stěn a podlahy Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o mož… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - Montovaná chata AURA 72m² na jižní Moravě

    Celoroční montovaná chata Aura na jižní moravě ještě nebyla v době našeho natáčení finálně hotová. Přesto v lesnatém prostředí moravského venkova působila dřevostavba majestátně a prostorně. S terasou orientovanou na výhled do kopcovité krajiny bude bezesporu oázou klidu pro své nové majitele. Chatu najdete zde: ⬇️ Montovaná chata AURA 72m² (5x10) 66mm   Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - dřevěná chata ANNA 44 mm u Herálce

        Dřevěná chata ANNA v malebné obci Herálec na Vysočině nás opravdu okouzlila. Její majitel si ji vyšperkoval a vytvořil v ní perfektní místo pro relaxaci na zahradě rodinného domku. Skromné zázemí zvětšuje prosklená veranda a ještě větší pohodlí dodává velká terasa zastíněná plachtou. Zahradní bungalov ANNA Scandinavia 37m² + izolace do stěn a podlahy Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - Zahradní domek WISSOUS 25m²(5x5) 34mm u Ledče nad Sázavou

    Dřevostavba Wissous je skvělý zahradní domek, který může mít řadu různých využití. V této zahradě dostal nadstandardní terasu, zateplení střechy a má čistě rekreační funkci. Podívejte se, jak mu to v zahradě na Vysočině sekne. 👉  Zahradní domek WISSOUS 25m²(5x5) 34mm Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základn&iacu… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - moderní dřevěná chata SOPHIA 20m² + patro (5x4) u Jemnice

    Dřevěná montovaná chata SOPHIA je jednoduchá a elegantní zároveň. Díky koupelně s toaletou a patru na spaní je možné ji obývat s celou rodinou i delší dobu. 👉  Dřevěná chata SOPHIA 20m² + izolace do stěn a podlahy 🏠 Podívejte se i na realizaci "sesterské" chaty SARA, která má stejný půdorys a velmi podobně řešené vnitřní dispozice. Hlavním rozdílem je sedlová střecha.    • 🏠 Naše realizace - Moderní dřevěná ch...     Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a př… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - moderní dřevěná chata SARA 20 m² (5x4) + patro na spaní u Přerova

    Dřevěná montovaná chata SARA je jednoduchá a elegantní zároveň. Díky koupelně s toaletou a patru na spaní je možné ji obývat s celou rodinou i delší dobu. 👉  Montovaná chata SARA 20 m² + izolace do stěn a podlahy   🏠 Podívejte se i na realizaci "sesterské" chaty SOPHIA, která má stejný půdorys a velmi podobně řešené vnitřní dispozice. Hlavním rozdílem je pultová střecha. ▶️ Naše realizace video - Moderní dřevěná chata SOPHIA 20m² + patro (5x4) Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétn&iacut… (More)
  • ▶️ Naše realizace video: dřevěná chata FILL s netradiční štukovou fasádou se Středočeském kraji

    Celoroční zateplená dřevěná chata FILL ve Středočeském kraji má díky štukové fasádě netradiční vzhled. Zvenku se tváří jako zděný dům, ale uvnitř je to čistokrevná montovaná dřevostavba. Majitelé tu tráví celé léto a nejraději na prostorné terase s výhledem na upravenou zahradu. Dřevěná chata FILL 60m² (10,5x6) 44mm Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech ř… (More)
  • Naše videa - Rady a tipy k instalaci dřevěného domu

    Pokud Vás zajímá, jak se montují naše stavby, nebo uvažujete o tom, že si některý z našich produktů zakoupíte a postavíte svépomocí, podívejte se na přiložené video. Ve zkratce se v něm dozvíte základní tipy k instalaci a uděláte si představu o tom, jak celý systém funguje.  Mgr. Filip Kačer Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépo… (More)
  • Naše videa - Nahlédnutí do výroby

    Zajímá Vás, kde a jak vznikají produkty, které Vám prostřednictvím Pineca.cz s hrdostí přinášíme? Pojďte s námi nahlédnout do našeho výrobního závodu ve městě Moletai v Litvě, kde se dřevo zpracovává do podoby finálních produktů, které si od nás můžete zakoupit. Rozhodli jsme se Vám v následujících videích zprostředkovat krátkou exkurzi do výrobního procesu.  Mgr. Filip Kačer Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji tak&ea… (More)