Realizace u sousedů - dřevěný dům pro menší bydlení v regionu Frielendorf, Německo

Poté, co děti vyrostly, začal náš klient Lothar a jeho žena Doris uvažovat o prodeji velkého rodinného domu a přestěhování do kompaktnějšího bydlení. Rodina zkoumala různé možnosti, až našla klasický dřevěný dům RIVIERA. Vybrali si také odpovídající dřevěnou garáž o rozměrech 4x6m, která splnila jejich potřeby pro zaparkování vozidla a získali tak i praktický prostor pro dílnu.

Dřevěný montovaný dům Riviera

Hledání vhodného pozemku pro stavbu domu trvalo několik let, ale stálo to za to, protože našli krásnou zahradu plné starých ovocných stromů.

Klíčové prvky, které rodina hledala, byla vhodná velikost domu a jeho estetický vzhled a také flexibilita dodavatele reagovat na požadavky zákazníka. Velkou roli jistě hrála také cena a kvalita.

"Dřevěný dům jsme hledali mnoho let, ale mnoho výrobků nesplnilo naše očekávání. Hledali jsme alespoň 80-85 m2 obytné plochy s terasou. Nakonec jsme našli dům na Pineca.“ - Lothar

 

Dřevěný montovaný dům Riviera

Rodina se rozhodla svěřit instalaci dřevostavby profesionálům, přesto si sama postavila garáž, aby montéři mohli mít v případě deště své nářadí pod střechou.

„Instalaci provedl montážní tým Pineca. Montáž trvala pouze 2 až 2,5 týdne a mohu je jen doporučit, protože vědí, jak se takový dům staví.“ - Lothar

 

Každému projektu věnujeme maximální péči a pozornost, proto je důležité slyšet zpětnou vazbu našich zákazníků. Jsme opravdu rádi, že ani tentokrát to nebyla výjimka a zákazníci jsou se svou volbou stavět s Pineca plně spokojeni.

"S kvalitou domu jsme velmi spokojeni a v novém prostoru se cítíme velmi dobře. Bylo to naše správné rozhodnutí. Pineca je důvěryhodný partner - splnili vše, co slíbili, a dodrželi všechny termíny dodání. Po zkušenostech se stavbou našeho domu bychom s nimi stavěli kdykoli znovu.“ - Lothar

Dřevěný montovaný dům Riviera

Dřevěný montovaný dům Riviera

Neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle +420 775 515 905 nebo napiště email: podpora@pineca.cz

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také: ⬇️

📌 Realizace našich staveb

📌 Naše realizace: Dřevěná chata ALBI 20m² (5x5,6) 44mm Vůsí u Milevska

📌 Základ montované dřevostavby

📌 Realizace u sousedů - zahradní domek Davea a Ginie na předměstí Londýna