Video z naší realizace - Dřevěná montovaná chata SARA v Přerově

Montovaná chata Sara je "sesterským" modelem chaty Sophia. Obě na relativně malém půdorysu 4x5 metrů nabízí vše podstatné, co můžete potřebovat pro individuální i rodinnou rekreaci. V přízemí poskytuje hlavní obytný prostor s kuchyňským koutem a oddělenou koupelnu s toaletou. V horním patře pak najdete prostor na spaní, do kterého se bez problémů uloží 4 až 5 dospělých. 

Tato chata je tak ideální pro zájemce, kteří ocení maximální užitnou hodnotu a zároveň nemají moc velký pozemek, nebo na svém pozemku nechtějí zastavět větší plochu, než je nezbytně nutné.  Přidejte k tomu stylový moderní design se svislým obkladem a rázem máte dokonalé útočiště v kompaktním balení, do kterého se můžete uchýlit před ruchem města. Navíc je tento typ konstrukce připraven pro vložení izolace do prostoru mezi stěnu a vnější obklad. Svou chatku tak můžete snadno zateplit, aniž by došlo ke změně vnějšího vzhledu, nebo Vám izolace zevnitř ubrala prostor.

A zmínil jsem už, že se tyto "věžičky", jak je naši klienti se zalíbením někdy nazývají, také perfektně hodí jako home office zázemí pro vytížené ajťáky, markeťáky, grafiky, designéry a další moderní profesionály, kteří občas potřebují uniknout z kanceláře?

Podívejte se na video z naší nedávné realizace chaty Sara v Přerově. Vnější obklad na videu je ještě před nátěrem, tudíž ve zcela přírodním odstínu severské borovice.

Tento model najdete v naší nabídce 
Dřevěná montovaná chata SARA 44 mm s vnějším obkladem







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také ↓
♠ Realizace našich staveb
♠ Nové montované domky SARA a SOPHIA - elegance a modernita
♠ Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou