Dřevěné domy

  • Realizace u sousedů - Patrickův dřevěný dům v Porýní-Falci, Německo

    I když se majitelům v pronajatých bytech dosud dařilo dobře, dospěli k závěru, že existuje rozumnější volba. Proto Patrick a jeho rodina začali hledat kompaktní jednopodlažní dům, který by mohli splácet až do důchodu a poté v něm pohodlně žít dál. Navíc měli další plány, jako je zahradní domek sloužící jako kůlna a přístřešek pro auto. Další požadavky vedly majitele k objevení modelu RIVIERA. Zatímco cena byla jedním z hlavních kritérií pro nový dům, dalším důležitým faktorem byla také autenticita. Hledali skutečný dřevěný dům, nikoli pouze dřev… (More)
  • Naše realizace: Dřevěný rodinný dům ROBERTA PREMIUM, Rpety u Berouna

    V naší nabídce dřevěných domků pro trvalé bydlení najdete i Dřevěný rodinný dům ROBERTA PREMIUM 110m². Nedávno jsme dokončili kompletní realizaci tohoto modelu v Rpety u Berouna. Tento článek vám přiblíží jednotlivé kroky a výsledky tohoto projektu. Výběr a příprava místa Klient se rozhodl pro dřevěný rodinný dům ROBERTA PREMIUM 110m² v původní podobě, bez jakýchkoliv modifikací. Místem stavby byla malebná lokalita Rpety u Berouna. Před zahájením montáže jsme na pozemku připravili kompletní základy, což zahrnovalo i přivedení potřebných inžený… (More)
  • ▶️ Naše realizace video - Dřevěná chata ALICE 44+44 mm u Orlíku

    Dřevěná chata ALICE je čerstvě zbudovaná v nádherném prostředí na břehu orlické přehrady. Impozantní bungalov získal na výšce díky podsklepení s garáží. Terénní úpravy a příprava na vyvýšenou terasu dává napovědět, že tady vzniká velmi příjemné letní sídlo.   Chatu najdete zde: ⬇️  Dřevěná chata ALICE 44+44 mm Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více info… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná montovaná chata GRETA 54m² (9x6) 44mm ve Vestci

    Prostorná dřevěná chata GRETA 54m² 🏠 je skutečným skvostem klasického stylu, který zajišťuje útulnost, pohodlí a mnohostranné možnosti využití. Stejně jako mnoho jiných našich modelů má i tento možnost rozšíření o terasu - prvek, jehož implementace do svého obytného prostoru pravděpodobně ještě nikdo nelitoval. Díky tradiční vrcholové střeše, velkým bočním oknům téměř od podlahy ke stropu a dveřím s přímým vstupem na venkovní terasu je opravdovým snem pro každého, kdo hledá krásný únik do přirozenějšího zp… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná chata ISLA 44mm, 18m² v Havlíčkově Brodě

    Útulná a kompaktní dřevěná chata ISLA 🏠18m² se zastřešenou terasou o rozloze 7 m² nabízí vyvážené uspořádání prostoru pro lenošení v interiéru i exteriéru. Pokud hledáte na zahradu chatku v tradičním stylu, která by nezatěžovala vaši zahradu 🌳, ale poskytovala maximální funkčnost, tento stylový model by mohl být tím pravým. Pro vaše maximální pohodlí je k dispozici i zateplená verze tohoto modelu. Sníte o malém víkendovém úkrytu? Vysoce cenově dostupná dřevěná chata ISLA by pro vás mohla… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná montovaná chata ELLA 28m² (7x4) 44mm v obci Trnová u Plzně

    Stylová dřevěná chata ELLA 🏠, vyrobená z kvalitního přírodního jehličnatého dřeva, je nádherným skvostem v klasickém stylu, který si získá srdce 💗 mnoha zákazníků. Náš zákazník z obce Trnová si nechal postavit rovnou dvě! Robustně a spolehlivě postavená neobyčejná konstrukce vám poskytne dlouholetou funkčnost a pohodlí.  ELLA nabízí ten jednoduše neodolatelný estetický vzhled pro každého, kdo hledá relativně kompaktní řešení, které zároveň poskytuje spoustu funkčních výhod.  Montovanou dřevěnou chatu ELL… (More)
  • Dřevěný dům od Pineca.cz vs. drsné mongolské klima

    Naše geografie lokalit se rozprostírá po celém světě, ale stále existují místa, která naše projektové týmy ještě neobjevily. Mongolsko je jednou z nejvyhlášenějších lokalit, kterou jsme nedávno přidali na seznam dodávek našich produktů. Jednalo se o zcela výjimečnou cestu, aby se všechny materiály dostaly na tak vzdálené místo, které rozhodně stojí za zmínku v příběhu. Takže už na nic nečekejme a začněme. Rozlehlost zelené krajiny obklopující staveniště by mohla snadno vyrazit dech. Skutečné úsměvy a radost, kterých jsme byli svědky na fo… (More)
  • Naše realizace: Dřevěný rodinný dům ROBERTA 110m² (16x7,2) 66mm

    Dřevěný rodinný dům ROBERTA 110m² (16x7,2) 66mm 🏡 je lahůdkou pro milovníky moderní architektury a pohodlí. Tento model ohromí stylovým vertikálním obložením a velkými okny, ale to hlavní je uvnitř - prostorný obývací pokoj a jedna koupelna pro každou ložnici! Toto uspořádání je skvělé pro rodiny s dětmi a starší osoby, které by měly problém s každodenním zdoláváním schodů. Vychutnejte si kreativní design apartmánu ROBERTA a dopřejte si jeho luxus!   Pokud se rozhodnete pro model ROBERTA, připravte se na kvalitní čas strávený se svými… (More)
  • Naše realizace: Dřevěná chata AGNES 75m2 44-44mm v zahrádkářské kolonii Brno - Jundrov

    Montovaný domek AGNES 🏡 s plochou 75m2 byl navržen tak, abyste si mohli užívat přirozeného světla a okolní krajiny. AGNES  je ideální pro ubytování 4 a více osob, které zajistí, že každý obyvatel bude mít svůj vlastní soukromý prostor. Hlavním bodem pozornosti domku je centrálně umístěný obývací pokoj, který poskytuje dostatek prostoru pro vaření, lenošení, stolování a komunikaci s vašimi blízkými.  V provedení s dvojitou stěnou nabízí možnost celoročního bydlení ve třech útulných pokojích, dvou… (More)
  • Naše realizace: Montovaná chata MARINA 50m² (8x6) 44mm v obci Hrobice

    Klasicky tvarovaná dřevostavba MARINA 🏡 se stylovým moderním vnějším obkladem nabízí široké možnosti plánování vnitřního uspořádání domu podle vašich představ. Díky svému otevřenému prostoru je MARINA skutečně multifunkčním modelem, který vám umožní realizovat vaše designové představy a vytvořit místo vašich snů. Z těchto důvodů si také náš zákazník z obce Hrobice naší MARINU zamiloval❤️. Dvoje dvojité dveře a velká okna poskytují krásný estetický vzhled a zajišťují, že v&aacu… (More)