Naše realizace: Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře

Dřevěná zahradní chatka Benington je ideální zahradní chatkou s celou škálou nejrůznějších možností použití. Na poměrně malé ploše totiž nabízí hned dva vchody do dvou stavebně oddělených místností a tak ji můžete využívat zároveň pro rekreaci a pro skladování nářadí nebo zahradních výpěstků. A tato schopnost učarovala i klientovi z Kutné Hory, který si Benington vysnil vedle pergoly na zahradě v příkrém kopci.

Stačí se jen podívat na fotografie, abyste uvěřili, že naši řemeslníci se zapotili ještě dříve, než vůbec dali první dvě prkna k sobě. 

Dnes už ale Benington pěkně z výšky shlíží do krajiny, oddělený od rodinného sídla železnou lávkou a velká prosklená okna a dveře z něj dělají ideální místo k odpočinku na zahradě ve svahu. I naši montéři na něj občas vzpomínají, protože dostat materiál na místo stavby byl zrovna v tomto případě docela oříšek. Když se ale s námi domluvíte dopředu, dokážeme takřka vše.

Zahradní domek najdete v naší nabídce pod tímto odkazem: ↓
BENINGTON 13m²(4,5x3) 34mm

Naše realizace: Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře Naše realizace: Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře Naše realizace: Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře Naše realizace: Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče