Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách ⭐

Elegantní zahradní domek Wissous má ze dvou stran velká okna, díky kterým je jeho interiér plný světla. Zákazník si u montované chaty v tomto případě přál o trochu větší odolnost proti zimě, a tak jsme zvolili o deset milimetrů silnější materiál obvodových stěn, než běžně nabízíme.

Kvůli snížení tepelných ztrát střechou jsme na zahradním domku také izolovali střechu i 20 cm vrstvou minerální vaty. Ta se krom efektu zateplení hodí i v létě proti teplu z rozpálené plechové krytiny, kterou jsme na střechu dávali. A má i jednu další vlastnost, jež se hodí především v deštivých dnech – odhlučnění. Majitele roubené chatky tak při letních deštích nebude rušit bubnování kapek na plechovou krytinu.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

Zahradní chatku v naší nabídce najdete pod tímto odkazem: ↓
Zahradní domek WISSOUS 19.9m²(5x4) 34mm

Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také ↓
Naše realizace: zahradní domek Aisne Plus 9m²(3x3) v Soběslavi
Naše realizace: dřevostavba LANGON se 107m² na Vysočině
Naše realizace: dřevěný dům Alto 520x600 cm ve Slaném
Naše realizace: dřevěný dům Angers, tloušťka stěny 44mm