Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče

Elegantní a prosvětlený zahradní domek Essex má už v základní podobě moderní a trochu netradiční vzhled. S velkými okny a plochou pultovou střechou je praktickou volbou především do moderní zahrady.

Náš zákazník z Přelouče ale posunul její vzhled ještě o kousek dál. Předně jsme při realizaci museli vyřešit problém se základem, který neodpovídal velikosti domku a byl o něco větší. Výběr padl na oplechování, které v takovýchto případech s úspěchem používáme, a které zabrání zatékání vody pod stavbu. Vzhled stavby pak majitel doladil bílou barvou exteriéru, která jí dodala zase úplně jiný efekt.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

Zahradní domek v naší nabídce najdete pod tímto odkazem: ↓
Zahradní chata ESSEX 19.9m(5x4) 44mm

Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče Naše realizace: zahradní domek Essex 19.9m²(5x4) s plechovou střechou u Přelouče


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: dřevěný zahradní domek Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře