Naše realizace: Zateplený zahradní domek Oak

Zákazník hledal zahradní domek, kde by mohl být v teple a komfortu i během větrných, deštivých a chladných zimních dnů. Neměl konkrétní představu o tom, jak by měl domek vypadat a po konzultaci s námi se nakonec rozhodl pro model OAK v modifikované variantě s dvojitou stěnou a tepelnou izolací. Po dokončení montáže byl s výsledkem více než spokojen a pro ještě lepší tepelně-izolační vlastnosti domek doplnil plastovými okny a dveřmi. Je sice malý, ale zima v něm tedy rozhodně nebude. 

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Zahradní domek OAK 18m² (6x3) 44mm

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také:↓
♠ 
Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou
♠ Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou
♠ Naše realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady