Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22m² (5.5x4) 44mm na Plzeňsku

Zahradní domek Bruxelles je díky své bohatě prosklené přední části ideálním adeptem na příjemný krytý pavilon v zahradě svádějící k posezení, nebo jako atelier probouzející uměleckou inspiraci. Na skladování zahradního haraburdí to s tolika okny zkrátka není vhodná volba.

Při této realizaci se stavěl nedaleko západočeské metropole a na zahradě díky němu přibylo doslova kouzelné místo plné světla. Stavělo se na betonovém základě, střešní krytina byla zvolena tmavá bitumenová šindel a o odvod vody se stará tmavé okapy, které barevně ladí s detaily na oknech. Domek svým umístěním opticky uzavírá dvůr rodinného domu a vytváří skvělé místo pro setkání s návštěvami a relaxaci v zahradě.

Zahradní domek najdete v naší nabídce pod tímto odkazem: ↓
Zahradní domek BRUXELLES 22m² (5.5x4) 44mm

Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22m² (5.5x4) 44mm na Plzeňsku Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22m² (5.5x4) 44mm na Plzeňsku Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22m² (5.5x4) 44mm na Plzeňsku Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22m² (5.5x4) 44mm na Plzeňsku Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22m² (5.5x4) 44mm na Plzeňsku


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče