Naše realizace: Dřevěná chata EMMA 91m2 (8x5,7) 44mm v Batelově na Vysočině

Dřevěný domek EMMA

Dřevěná chata EMMA 🏡 na půdorysu 8 x 5,7 metrů nabízí vše podstatné, co můžete potřebovat jak pro celoroční bydlení, tak i rodinnou rekreaci. Tento krásný dvoupodlažní dům z ekologického přírodního jehličnatého dřeva nabízí prostorný obývací pokoj, menší místnost, která by mohla sloužit jako domácí pracovna, a koupelnu v prvním patře. V druhém patře je vyhrazen prostor pro vytvoření relaxační zóny - podle individuálních potřeb zde můžete zřídit 2-4 ložnice a zajistit pohodlný soukromý prostor pro odpočinek všech obyvatel a hostů.

Dřevěná chata je vynikající volbou pro ty, kteří hledají přírodní a rustikální estetiku. Použití dřeva ve stavebnictví poskytuje teplou a příjemnou atmosféru a vytváří útulný a pohodlný obytný prostor. Kompaktní rozměry dřevěných chatek, jako je model EMMA, z nich činí ideální variantu pro nízkonákladové bydlení nebo jako rekreační chatu ✅

Dřevěnou chatu EMMA  v několika variantách naleznete v naší nabídce zde: 

🔹 Dřevěná chata EMMA 91m² (8x5,7) 66mm

🔹Dřevěný dům EMMA 91m², 66+66mm + izolace do stěn a podlahy

🔹Montovaná chata EMMA 91m², 66+66mm + izolace do stěn a podlahy

 

Realizaci dřevěné chaty EMMA 91m2  (8x5,7) 44mm v Batelově na Vysočině si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže:  

Montovaná chata EMMA 3

Nejvhodnější povrchovou úpravou našich dřevostaveb jsou lazury. PROFI OLEJOVÁ LAZURA 🖌️ má vlastnosti přírodních olejů (hluboká penetrace do dřeva a zajištění jeho vysoké ochrany) při zachování přirozené struktury a kresby dřeva. Paropropustnost nátěru (dřevo bez omezení „dýchá“ – případná zbytková vlhkost se odpaří). Správným nátěrem oddálíte průběžnou údržbu o 5 - 8 let ✅. 

Dřevěná chata EMMA 4

Domy 🏡 je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také ↓ :

📌  Realizace našich staveb

📌  Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou

📌 Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou