Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou

Dřevěná montovaná garáž je praktickým a levným způsobem, jak zajistit svému vozu ochranu před působením živlů i před zloději. Jednu takovou jsme postavili zákazníkovi v Lomnici nad Popelkou. Do garáže s rozměry 6 x 4 metry se pohodlně vejde běžný osobní vůz a zároveň i náhradní pneumatiky nebo nářadí. Praktický je i boční vchod a okno.

Garáž jsme montovali, pro dřevostavbu netypicky, přímo na zámkovou dlažbu. U větších montovaných chatek se sice nejedná o vhodný základ. Ovšem garáže, v případě kvalitně provedeného podkladu, takto postavit lze. Stavba si ale díky této variantě vyžádala jednu malou úpravu, jíž je oplechování podkladových latí tak, aby pod stěny nezatékalo.

Na střechu dřevěné montované garáže přišla pevná svařovaná PVC folie, černý okap a černé oplechování. Nový majitel zvolil lazuru, která stěnám dává jantarový nádech a garáži moc sluší.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

♥ Podobnou garáž v naší nabídce najdete zde: ↓
Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m


Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.
Podívejte se také: ↓
♠ Naše realizace: garáž 5x3,6m, tloušťka stěny 28 mm ve Vysoké Lhotě
♠ Naše realizace: dřevěná garáž 400x600 44mm, 24m²
♠ Dřevěné garáže: jak vybrat tu nejlepší?