Naše realizace: Dřevěná montovaná chatka Nina 5x5 44mm u Ústí nad Labem

Na jaře toho roku jsme v obci Církvice prováděli montáž hrubé stavby zahradního domku Nice. Ta zahrnovala založení stavby na připravený základ připevněním dodaného dřevěného roštu, sestavení samotné dřevěné konstrukce, osazení oken a dveří, pobytí podlahy a střechy. Jednotlivé vrstvy obvodových stěn každé stavby zpevňujeme při montáži pomocí vrutů, aby se konstrukce při sesychání dřeva zásadním způsobem neporušila.

Zahradní chatka Nina je díky dvěma oknům krásně prosvětlená a poskytne vám tak příjemný prostor pro odpočinek během práce na zahradě, nebo poslouží jako útulný pokoj pro hosty. Charakteristickým znakem této dřevostavby je 70 cm dlouhý přesah střechy nad vchodem, který vás ochrání před deštěm při vstupu do chaty.

Majitel se rozhodl, že si položení střešní krytiny, oplechování střechy, instalaci okapů a nátěr zajistí sám. To samozřejmě zákazníkům umožňujeme, avšak jsme vždy připraveni nabídnout v rámci montáže i tyto práce. Tentokrát jsme po pobytí střechy a podlahy palubkami byli po necelých dvou dnech hotovi mohli jsme se vydat k našim dalším klientům.

♥ Zahradní domek Nina najdete v naší nabídce zde ↓
Zahradní domek NINA 25m²(5x5) 44mm

Naše realizace: Dřevěná montovaná chatka Nina 5x5 44mm u Ústí nad Labem Naše realizace: Dřevěná montovaná chatka Nina 5x5 44mm u Ústí nad LabemNaše realizace: Dřevěná montovaná chatka Nina 5x5 44mm u Ústí nad Labem Naše realizace: Dřevěná montovaná chatka Nina 5x5 44mm u Ústí nad Labem


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také ↓
Naše realizace: zahradní domek Aisne Plus 9m²(3x3) v Soběslavi
Naše realizace: dřevostavba LANGON se 107m² na Vysočině
Naše realizace: dřevěný dům Alto 520x600 cm ve Slaném
Naše realizace: dřevěný dům Angers, tloušťka stěny 44mm