Naše realizace: Dřevěný bungalov LINCOLN

Zákazník se na nás obrátil s přáním jednopodlažního domu, který by mohl umístit na své zahradě a použít ho jako ubytování pro hosty. Hledal něco, co by mohl využívat po celý rok a proto si vybral plně izolovanou verzi s dvojitou stěnou, kterou doplnil plastovými okny a dveřmi. Naše montované domy Lincoln mají uvnitř 2 ložnice, koupelnu, malý úložný prostor/šatnu a poměrně velkou kuchyň spojenou s obývacím pokojem. V přední části je také terasa, kterou lze zejména v létě využít k odpočinku!

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Dřevěný bungalov LINCOLN 72m² (6x12) 66mm

Dřevěné domy a montované chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také ↓
♠ Naše realizace: zahradní domek Aisne Plus 9m²(3x3) v Soběslavi
♠ Naše realizace: dřevostavba LANGON se 107m² na Vysočině
♠ Naše realizace: dřevěný dům Alto 520x600 cm ve Slaném
♠ Naše realizace: dřevěný dům Angers, tloušťka stěny 44mm