Naše realizace: Dvojgaráž CLASSIC DUO 6x9 44mm

Naše dřevěné garáže lze zapustit i do mírně svažitého terénu, jak ukazuje následující realizace. Zákazník měl pozemek, který chtěl využít pro skladování svých aut a nářadí a tak se rozhodl nás kontaktovat ohledně stavby dřevěné garáže. Po vybudování betonové základové desky mohl nastoupit náš montážní tým a postavit dvojgaráž Classic DUO o rozměrech 6×9 m. Vy se teď můžete podívat na výsledek. Prostorná a bytelná garáž dokáže 12 měsíců v roce udržet auta a nářadí chráněná před počasím i nežádoucími pohledy zvědavců.

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Dvojgaráž CLASSIC DUO 6x9 44mm, 54m²

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také: ↓
♠ 
Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče
♠ Naše realizace: garáž 5x3,6m, tloušťka stěny 28 mm ve Vysoké Lhotě
♠ Naše realizace: dřevěná garáž 400x600 44mm, 24m²
♠ Dřevěné garáže: jak vybrat tu nejlepší?