Naše realizace: Dvojitý přístřešek na auto se zázemím 6x7,5 m

Je velmi příjemné mít přístřešek, který ochrání vaše auto, loď, motorku, nebo kolo před faktory, jako jsou prach, déšť, sníh, nebo "útoky" ptáků (ano, víte dobře, co mám na mysli). Čím dál více zákazníků tyto výhody oceňuje a vyhledává. To platí i v tomto případě. V rodině našeho klienta jsou dvě auta. K tomu má množství zahradního náčiní, které také potřeboval někde uskladnit. Sháněl tak něco většího, než běžný přístřešek pro auto. U nás si proto vybral dvojitý přístřešek pro auto s integrovaným zázemím.

Tento typ přístřešku pro auto je dostatečně velký na to, aby umožnil parkovat dvě vozidla a navíc poskytuje dostatek vnitřního prostoru pro uložení věcí, jako jsou pneumatiky, nářadí, gril, sekačku na trávu nebo cokoli jiného. Velkou výhodou tohoto produktu je ovšem také fakt, že vůbec nemusí sloužit jen k parkování vozidel. Dokonale totiž funguje i jako prostorná pergola a zázemí pro grilovačky a zahradní oslavy. Do zázemí umístite kuchyňku a pod zastřešený prostor se hravě vejde několik stolů pro vaše hosty. 

♥ Tuto stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Dvojitý přístřešek + zázemí, 6x7,5 44mm, 45m²

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace garáží ↓
♠ Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m²
♠ Naše realizace: garáž 5x3,6m, tloušťka stěny 28 mm ve Vysoké Lhotě
♠ Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče
♠ Zimní péče o dřevěný přístřešek na auto