Naše realizace: Montovaná chata MARINA 50m² (8x6) 44mm v obci Hrobice

Dřevostavba marina

Klasicky tvarovaná dřevostavba MARINA 🏡 se stylovým moderním vnějším obkladem nabízí široké možnosti plánování vnitřního uspořádání domu podle vašich představ. Díky svému otevřenému prostoru je MARINA skutečně multifunkčním modelem, který vám umožní realizovat vaše designové představy a vytvořit místo vašich snů.

Z těchto důvodů si také náš zákazník z obce Hrobice naší MARINU zamiloval❤️. Dvoje dvojité dveře a velká okna poskytují krásný estetický vzhled a zajišťují, že váš prostor po celý den zaplní spousta světla. Stylové vnější opláštění, které poskytuje moderní vzhled. Vnitřní prostor o rozloze 48 m², který umožňuje uspořádat dům libovolným způsobem. Základní tepelná izolace dřevěného domu zajišťuje optimální tepelný komfort při delším pobytu, ať už se rozhodnete navštívit dům v letních nebo zimních měsících. Tato verze izolace obsahuje izolační materiál o tloušťce 25 mm, který se používá na stěny, střechu a podlahy a poskytuje teplo a útulnost během kteréhokoli měsíce v roce.

Montovanou dřevostavbu MARINA naleznete v několika alternativách zde: ⬇️

◾ Montovaná chata MARINA 50m² (8x6) 44mm

◾ Montovaná chata MARINA 50m² (8x6) 66mm

◾ Montovaná chata MARINA Modern 48m² (8x6) 44mm + izolace do stěn a podlahy

 

Realizaci moderní dřevostavby MARINA 50m² (8x6) 44mm v obci Hrobice si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže:  

Dřevostavba Marina

Základová deska dřevostavba Marina

Dřevostavba Marina

Dřevostavba Marina

Dřevostavba Marina

Moderní dřevostavba Marina

Dřevostavba Marina

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

💡 Přečtěte si také: 

◾ Škvíry mezi srubovými dílci: Kdy se objevují a kdy je to problém?

◾ Realizace našich staveb

◾ Naše videa - Nahlédnutí do výroby