Naše realizace: Zahradní chata AVIGNON 20m² (44mm) v sousedním Německu

Kompaktní a funkční dřevěný dům 🏡 AVIGNON má v prvním patře útulný obývací prostor a ve druhém patře pohodlný půdní prostor, který je ideální pro uspořádání komfortní odpočinkové zóny 🛏️. Pokud hledáte vysoce funkční a finančně nenáročný dřevěný dům, tento model by pro vás mohl být tím pravým jako pro našeho zákazníka z Německa ✔️. Pro vaše maximální pohodlí je k dispozici i zateplená verze tohoto modelu.

Hledáte kompaktní dřevostavbu, která vám poskytne vše potřebné pro pohodlný pobyt? Dřevěný dům AVIGNON 🏠 je jedním z mála kompaktnějších modelů v našem sortimentu a vyznačuje se dvoupodlažní konstrukcí s podkrovím, která vám umožní efektivně využít veškerý prostor a pohodlně oddělit obytné a odpočinkové prostory. Pokud je tento okouzlující domek spolehlivě tepelně izolován, může sloužit jako samostatné bydlení nebo stylový ekologický obytný prostor pro dvojici během kteréhokoli měsíce v roce 👍.

Zahradní chatu AVIGNON naleznete zde: ⬇️

Zahradní chata AVIGNON 20m2 (5x4) , 44/58mm + patro

 

Realizaci zahradní chaty AVIGNON v sousedním Německu 20m2 (44mm) si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže:  

Zahradní dům

Zahradní domek Avignon

Zahradní chata 20m2

Objevte krásu přírodního materiálu uvnitř vašeho domova. Dřevěný interiér sluší každé chatě/ domku. Tento klasický materiál bude v módě pořád. Nátěr interiéru si můžete dopřát v mnoha variantách (barvách) 🌈 a s jeho pomocí vytvoříte neopakovatelné bydlení. Působí příjemně a je také zdravotně naprosto nezávadné.

Dřevěný domek AVIGNON

Zahradní chata AVIGNON interiér

Zahradní chata interiér

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

💡 Přečtěte si také: 

◾ Škvíry mezi srubovými dílci: Kdy se objevují a kdy je to problém?

◾ Realizace našich staveb

◾ Naše videa - Nahlédnutí do výroby