Naše realizace: Zahradní domek NINA 5x5

Zákaznice potřebovala ubytování pro svá roztomilá koťata, které by se zároveň vešlo na její zahradu. Zateplený zahradní domek Nina o rozměrech 5×5 m byl tedy ideální volbou a dokonale se hodil do vyhrazeného prostoru. Protože koťata měla v zatepleném domku žít po celý rok, byla zvolena varianta dvouplášťové, plně zateplené konstrukce s dvojitými okny a dveřmi. Poté, co chata dorazila, byla během dvou dnů nainstalována a koťata byla připravena na své nové bydlení. 

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Zahradní domek NINA 25m²(5x5) 44mm
Zahradní domek NINA 36m²(6x6) 44mm
Zahradní domek NINA 36m²(6x6) 44mm

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče