Naše realizace: Dřevěná chata AGNES 75m2 44-44mm v zahrádkářské kolonii Brno - Jundrov

Montovaný domek AGNES 🏡 s plochou 75mbyl navržen tak, abyste si mohli užívat přirozeného světla a okolní krajiny. AGNES  je ideální pro ubytování 4 a více osob, které zajistí, že každý obyvatel bude mít svůj vlastní soukromý prostor. Hlavním bodem pozornosti domku je centrálně umístěný obývací pokoj, který poskytuje dostatek prostoru pro vaření, lenošení, stolování a komunikaci s vašimi blízkými. 

V provedení s dvojitou stěnou nabízí možnost celoročního bydlení ve třech útulných pokojích, dvou koupelnách a prostorném obývacím pokoji s kuchyňským koutem. Pokud jste snili o krásném dřevěném domě, který by pohodlně ubytoval celou vaši rodinu a umožnil vám vést klidnější způsob života, naše okouzlující kráska AGNES by mohla být tím pravým modelem👍. Jeho dobře řešený vnitřní prostor vám poskytne maximální pohodlí a svobodu při libovolném uspořádání prostoru.

Dřevěnou chatu AGNES  v několika variantách naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

🔹 Montovaný rodinný dům AGNES 75m² 44+44mm + izolace do stěn a podlahy

🔹 Montovaná chata AGNES 75m² 66mm

🔹 Montovaná chata AGNES 75m² 44+44mm + izolace do stěn a podlahy

 

Realizaci dřevěné chaty AGNES 75m2 44mm v městské části Jundrov - Brno si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže:  

Chata AGNES

Dřevostavba Agnes

Nejvhodnější povrchovou úpravou našich dřevostaveb jsou lazury. PROFI OLEJOVÁ LAZURA 🖌️ má vlastnosti přírodních olejů (hluboká penetrace do dřeva a zajištění jeho vysoké ochrany) při zachování přirozené struktury a kresby dřeva. Paropropustnost nátěru (dřevo bez omezení „dýchá“ – případná zbytková vlhkost se odpaří). Správným nátěrem oddálíte průběžnou údržbu o 5 - 8 let ✅. 

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!



 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také ↓

📌 Realizace našich staveb 

📌 Jak šetřit elektřinou v dřevěných domech 

📌 Naše realizace: Montovaná chata HELEN 24 m² (6x6) 66mm v Chebu

📌 Video - naše realizace