Naše realizace: Dřevěná chata ISLA 44mm, 18m² v Havlíčkově Brodě

Útulná a kompaktní dřevěná chata ISLA 🏠18m² se zastřešenou terasou o rozloze 7 m² nabízí vyvážené uspořádání prostoru pro lenošení v interiéru i exteriéru. Pokud hledáte na zahradu chatku v tradičním stylu, která by nezatěžovala vaši zahradu 🌳, ale poskytovala maximální funkčnost, tento stylový model by mohl být tím pravým. Pro vaše maximální pohodlí je k dispozici i zateplená verze tohoto modelu.

Sníte o malém víkendovém úkrytu? Vysoce cenově dostupná dřevěná chata ISLA by pro vás mohla být splněným snem! Tato multifunkční chatka, navržená a vyrobená s maximálním důrazem na detail, by vám mohla sloužit jako zahradní odpočinkový prostor nebo roztomilá a útulná letní chata.

Dřevěnou chatu ISLA naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

🔹 Dřevěná chata ISLA 44mm, 18m²

🔹 Dřevěná chata ISLA 66mm, 18m²

Realizaci dřevěné chaty ISLA 18 m2 v Havlíčkově Brodě si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže:  

Dřevostavba ISLA

Dřevěná chata

Montovaná dřevěná chata ISLA

Dřevěná chata ISLA

Dřevěná chata ISLA

Interiér dřevěná chata ISLA

Dřevěná montovaná chata ISLA

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také: ⬇️

📌 Realizace našich staveb

📌 Naše realizace: Dřevěná chata ALBI 20m² (5x5,6) 44mm Vůsí u Milevska

📌 Základ montované dřevostavby