Naše realizace: Dřevěná chata ALBI 20m² (5x5,6) 44mm Vůsí u Milevska

Dřevěná chata ALBI 🏡 s plochou 20m2, je navržena tak, aby se vešla i na ty nejmenší pozemky a poskytovala svým uživatelům maximální funkčnost. Kompaktní konstrukce této chatky nezatíží váš prostor a umožní vám prožít zasloužený odpočinek naplno. Užijte si útulnou zastřešenou terasu - ideální místo pro vypití ranní kávy nebo čaje a přivítání nového dne.

Dvoupodlažní konstrukce umožňuje ušetřit prostor na zemi a poskytuje maximální funkčnost a pohodlí. Okna a dveře s dvojitým zasklením✅ nabízejí konstrukci dodatečné tepelně a hlukově izolační vlastnosti. Pohodlné uspořádání domku nabízí prostorný obývací pokoj v prvním patře a komfortní relaxační zónu ve druhém patře. 

Pokud hledáte útulné místo pro víkendové návštěvy s rodinou a přáteli nebo rozšíření obytného prostoru na vaší zahradě, které by vám mohlo sloužit jako místo k odpočinku nebo jako dům pro hosty, je ALBI 💚 řešením, které stojí za pozornost!

Dřevěnou chatu ALBI naleznete v naší nabídce zde: 

◾ Dřevěná chata ALBI 20m² (5x5,6) 44mm

◾ Dřevěná chata ALBI 20m² (5x5,6) 66mm

 

Realizaci dřevěné chaty ALBI 20m² (5x5,6) 44mm Vůsí u Milevska si můžete prohlédnout na následujících fotografiích níže:  

Zahradní domek ALBI

Detail dřevěný domek ALBI

Detail zahradní domek ALBI

Zahradní domek ALBI

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). ☎️ Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!



 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také 💡

◾ Naše realizace: Zateplený zahradní domek Oak

◾ Naše realizace: Zahradní domek NINA 5x5

◾ Tloušťka stěny dřevostavby: Jak ji vybrat?