Naše realizace: Dřevěná chata SALLY 20m² v obci Sruby

Montovaná chata SALLY

🏡Montovaná chata SALLY s plochou 20m² splní i ty nejvyšší nároky na design a technické provedení zahradního domku. Řešení s izolovanou jednoduchou stěnou 44mm a vnějším obkladem zajistí, že nebude docházet k přehřívání vnitřního prostoru v letních měsících, ani k rychlému prochladnutí v průběhu zimy. Interiér je maximálně prosvětlen díky množství a rozměrům oken 🪟, která v kombinaci s dřevěnou fasádou dodávají této dřevostavbě jedinečný a moderní vzhled. V chatce naleznete i místnost pro sociální zázemí a kuchyňský kout. Téměř 8m² velká terasa přístupná skrze francouzské okno ještě zvětšuje užitný prostor. Chata SALLY ideálně poslouží jako pracovna nebo zahradní dům k odpočinku, rodinnému grilování a oslavám.

Montovanou chatu SALLY naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

🔹 Dřevěná chata SALLY 20m² + izolace do stěn a podlahy

Realizaci dřevěné chaty SALLY 20 m2 v obci Sruby si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže:  

Dřevěná chata SALLY

Dřevěná chata Sally

Montovaný domek SALLY

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!



 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také: ⬇️

📌 Realizace našich staveb

📌 Jak šetřit elektřinou  v dřevěných domech 

📌 Naše realizace: Montovaná chata HELEN 24 m² (6x6) 66mm v Chebu