Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6

Dřevěná chata Olivia je svojí dispozicí 2+kk určena pro pohodlný pobyt v přírodě. A místo, jako je Kdyně na česko-německém pomezí, je pro takový účel naprosto ideální. Investor zde na svém pozemku využil mírný sklon terénu a připravil pro stavbu chaty vyšší betonový základ s připravenou kanalizací, a rozvody vody a elektřiny.

Dřevostavba stojí čelem do údolí, což sice znamená vstup po schodech, ale výhled na okolní zalesněné kopce, který se bude z terasy a ložnice otevírat, je naprosto úžasný. Na připraveném základě jsme zahradní chatu kompletně postavili, včetně 10cm zateplení střechy minerální vlnou.

Vnější stěny dostaly základní nátěr, který jim propůjčil medovou barvu a na střechu přišla tmavá krytina a tmavé okapy. To jako celek působí velmi harmonickým dojmem.

Okna i dveře dostaly bytelné dřevěné okenice jako ochranu proti nenechavcům i dotěrným slunečním paprskům. Byla by škoda do tak krásné chaty na tak krásném místě nezavítat i v chladnější měsíce, a proto byla chata vybavena vytápěním pomocí elektrických přímotopů.

Dřevěnou chatu v naší nabídce najdete zde:
Dřevěná chata Olivia, tloušťka stěny 44mm

Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6 Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6 Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6 Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6 Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6 Naše realizace: Dřevěná chata Olivia u Kdyně 6x6






Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.
Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
♠ Realizace našich staveb
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: dřevěný zahradní domek Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře