Naše realizace: Dřevěná chata SOPHIA 20m² v obci Chotěbudice u Lomnice

Moderní a kompaktní zateplený dřevěný dům SOPHIA 20m² nemůže nechat lhostejným žádného obdivovatele současného stylu. Tento model s prostorným podkrovím na spaní, koupelnou a velkou terasou (volitelná funkce) je ideální pro ty, kteří chtějí mít ekologický a funkční prostor pro dočasné návštěvy nebo víkendové pobyty.

Prostorné podkroví o rozloze 15 m² vám umožní získat oddělený, nerušený prostor pro pohodlný odpočinek.
- Velká prosklená okna a dveře zajišťující světlý a útulný vnitřní prostor
- Nádherná terasa o rozloze 15 m² (volitelná funkce, není zahrnuta v ceně) vám umožní trávit více času venku - opalováním, sněním nebo počítáním hvězd
- Moderní obložení, které celkovému designu okamžitě dodá více stylu a charakteru

Náš dřevěný dům SOPHIA by mohl být skutečným potěšením pro ty, kteří si cení výjimečného designu a rádi by se obklopili modernějšími architektonickými řešeními. Pokud hledáte kompaktní, stylové, ekologické a cenově dostupnější místo pro dočasný pobyt pro jednu osobu nebo pár, mohl by pro vás být tento model ideální volbou.

Dřevěnou chatu SOPHIA 20m²  naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

🔹 Dřevěná chata SOPHIA 20m² + izolace do stěn a podlahy

Realizaci dřevěné chaty SOPHIA 20m² v obci Chotěbudice u Lomnice si můžete na pár fotografiích prohlédnout zde: 

Sophia montovaná chata

Dřevostavba SOPHIA

Dřevěná chata SOPHIA

Montovaná chata SOPHIA

Dřevěná stavba SOPHIA

Dřevostavba Sophia

Dřevěná chata SOPHIA

 

 

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

 

Přečtěte si také 💡:

Realizace našich staveb 

Jak pronajímat dřevěné domy?

Naše realizace: Zahradní chata AVIGNON 20m² (44mm) v sousedním Německu