Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m²

Už první pohled na zahradu, kde stojí tato garáž, prozradil pečlivého majitele. Udržovaný trávník a perfektně připravená vyvýšená betonová základová deska toho byly důkazem. 

Garáž v tomto případě leží přímo na betonovém základě bez potřeby dalšího podkladu, základové trámy upravené autoklávem poskytují dostatečnou hydroizolaci od betonu. 

Okna i dveře mají výplně z izolačních dvojskel a garáž může klidně sloužit i jako dílna či ateliér. Na střechu přišla plechová krytina se vzhledem tašek. Stavba dostala nátěr ochranným lakem, který mírně ztmavil přirozený odstín dřeva. Určitě potěší oko každého návštěvníka této zahrady a díky pečlivosti přípravy a provedení bude sloužit mnoho dlouhých let.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

♥ Garáž v naší nabídce najdete zde: ↓
Garáž 400x600 44mm, 24m²

Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m² Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m² Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m² Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m² Naše realizace: dřevěná garáž 4x6m, 44mm, 24m²

Více garáží v kategorii dřevěné garáže ⇐

 


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také ↓
Naše realizace: zahradní domek Aisne Plus 9m²(3x3) v Soběslavi
Naše realizace: dřevostavba LANGON se 107m² na Vysočině
Naše realizace: dřevěný dům Alto 520x600 cm ve Slaném
Naše realizace: dřevěný dům Angers, tloušťka stěny 44mm