Naše realizace: Dřevěná montovaná chata ELLA 28m² (7x4) 44mm v obci Trnová u Plzně

Stylová dřevěná chata ELLA 🏠, vyrobená z kvalitního přírodního jehličnatého dřeva, je nádherným skvostem v klasickém stylu, který si získá srdce 💗 mnoha zákazníků. Náš zákazník z obce Trnová si nechal postavit rovnou dvě! Robustně a spolehlivě postavená neobyčejná konstrukce vám poskytne dlouholetou funkčnost a pohodlí

ELLA nabízí ten jednoduše neodolatelný estetický vzhled pro každého, kdo hledá relativně kompaktní řešení, které zároveň poskytuje spoustu funkčních výhod

Montovanou dřevěnou chatu ELLA najdete v naší nabídce v několika variantách zde ⬇️:

Dřevěná montovaná chata ELLA 28m² (7x4) 44mm

Dřevěná montovaná chata ELLA 28m² (7x4) 66mm

 

Realizaci dřevěné chaty ELLA 28m² (7x4) 44mm v obci Trnová u Plzně si můžete prohlédnout na následujícíh fotografiích níže: 

Dřevěná chata Ella

Montovaná chata ELLA

Dřevěná chata ELLA

Dřevěná chata ELLA

Dřevěná chata ELLA

Dřevěná chata ELLA

Montovaná chata ELLA

Montovaná chata ELLA

Montovaná chata ELLA

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!



 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také: ⬇️

📌 Realizace našich staveb

📌 Jak šetřit elektřinou  v dřevěných domech 

📌 Naše realizace: Montovaná chata HELEN 24 m² (6x6) 66mm v Chebu