Naše realizace: Dřevěná montovaná chata GRETA 54m² (9x6) 44mm ve Vestci

Dřevěná chata GRETA

Prostorná dřevěná chata GRETA 54m² 🏠 je skutečným skvostem klasického stylu, který zajišťuje útulnost, pohodlí a mnohostranné možnosti využití. Stejně jako mnoho jiných našich modelů má i tento možnost rozšíření o terasu - prvek, jehož implementace do svého obytného prostoru pravděpodobně ještě nikdo nelitoval. Díky tradiční vrcholové střeše, velkým bočním oknům téměř od podlahy ke stropu a dveřím s přímým vstupem na venkovní terasu je opravdovým snem pro každého, kdo hledá krásný únik do přirozenějšího způsobu života. Pro vaše maximální pohodlí je k dispozici i zateplená verze tohoto modelu.

Dřevěný domek GRETA je oblíbeným doplňkem něčí zahrady, který se vyznačuje správným množstvím prostoru a dokonale zajistí potřeby malé až středně velké rodiny 👪. Díky svému obrovskému prostoru se může proměnit v krásný letní domek nebo pohodlné rozšíření obytného prostoru. Je vyroben z vysoce kvalitního jehličnatého dřeva a představuje ekologické, robustní a spolehlivé řešení, které vám bude poskytovat radost a vzrušení po mnoho let.

Dřevěnou montovanou chatu GRETA naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

🔹 Dřevěná montovaná chata GRETA 54m² (9x6) 44mm

🔹 Dřevěný dům GRETA 54m² 44+44mm + izolace do stěn a podlahy

🔹 Dřevěná chata GRETA 54m² 44+44mm + izolace do stěn a podlahy

Realizaci dřevěné montované chaty GRETA 54m² (9x6) 44mm ve Vestci si můžete prohlédnout na fotografiích níže:  

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás  ☎️ pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme 👍!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také: 

📌 Realizace našich staveb

📌 Jak vybrat živý plot k dřevostavbě?

📌 Naše realizace: Dřevěná chata SALLY 20m² v obci Sruby