Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče

Moderní dřevěná montovaná garáž Hangar má jednu velkou přednost, a tou jsou velkorysé rozměry. Na plochu 6x9 metrů se vejdou bez problémů dvě auta a ještě zbude dost místa pro uskladnění nejrůznějšího nářadí. Možná i kvůli úctyhodné velikosti stavby si náš klient v Hrbokově u Seče nechal hrubou stavbu na připraveném podkladu postavit od našeho montážního týmu a nepustil se do ní sám. Střechu a nátěry už ale nejsou naše práce a pan majitel si je dělal svépomocí.

Dřevěnou dvojgaráž jsme v Železných horách stavěli v mírném svahu na betonový základ s dekorem cihel. Ten s masivním dřevem chatky výborně ladí. Majitel se rozhodl využívat pouze jedna vrata do garáže a místo druhých si tak zvolil plnou zeď. Uvnitř díky tomu vznikl unikátní prostor, který lze využít k nejrůznějším účelům. Skvělou volbou této realizace byla tmavá plechová střecha a tmavé okapy, které ve spojení se zlatavou barvou dřeva dodávají stavbě zajímavý ráz.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

♥ Garáž pro dvě auta Hangar najdete v naší nabídce pod tímto odkazem: ↓
Dvojgaráž Hangar 600x900 44mm 54m²

Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče Naše realizace: Dvojgaráž Hangar 6x9, 44mm 54m² v Hrbokově u Seče


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také na další realizace garáží ↓
♠ Naše realizace: garáž 5x3,6m, tloušťka stěny 28 mm ve Vysoké Lhotě
♠ Naše realizace: dřevěná garáž 400x600 44mm, 24m²
♠ Zimní péče o dřevěný přístřešek na auto