Naše realizace: Modifikovaný zahradní domek Essex

Často dostáváme dotazy od lidí všech věkových kategorií, což dokazuje, že dřevo je pro mnoho lidí jedním z nejoblíbenějších materiálů. Rodiče hledají něco, co by mohli postavit pro své děti, když přijedou na návštěvu. A děti hledají něco speciálního pro své rodiče. Vždy je otázkou, jak velká stavba musí být. Odpověď je jednoduchá. Vše potřebné se vejde do 20 metrů čtverečních! Představujeme vám naši upravenou dvouplášťovou plně izolovanou zahradní chatku Essex s úžasným skandinávským interiérem, malou kuchyňkou a jídelním koutem pro romantické obědy. Zateplená varianta vám dává výhodu, že domek můžete používat po celý rok a cítit se v něm příjemně při jakékoli teplotě. Máte své představy o malém prostoru pro hosty? Pusťte se do toho - rádi si vás poslechneme!

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Zahradní chata ESSEX 19.9m²(5x4) 44mm

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také:↓
♠ Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22 m² 44mm na Plzeňsku
♠ Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Montovaná chata Aura 72 m² u Olomouce
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9 m² (5x4m) v jižních Čechách