Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce

Montovaná chata Aura může poskytnout velkorysé zázemí pro letní dovolenou, ale stejně tak i sloužit jako celoroční bydlení. Se svojí dispozicí 4+kk s balkonem, krytou terasou a verandou je pro tyto účely perfektní volbou. Stavěli jsme ji na betonovém základě, který si majitel předem připravil na pozemku s výhledem na lesnatou krajinu v okolí Olomouce.

Chata Aura dostala zateplení v podobě minerální vaty, střešní okno, které v základním provedení nemá a tmavý bitumenový šindel na střechu. Díky dodatečnému oknu dostalo patro s dvěma ložnicemi ještě větší přísun přirozeného světla. Majitel se rozhodl vytápět dřevostavbu pevnými palivy, proto se stavěl i komín a řešil jeho prostup. Tmavou střešní krytinu doplnily tmavé okapy a oplechování.

Montovaná dřevostavba má rozvedenou elektřinu do všech místností a plně vybavený kuchyňský kout, který se začal plnit spotřebiči ještě před samotným dokončením všech prací. V přízemí byla na podlahu zvolena dlažba. Výsledkem je skvělá chata, která může svým majitelům sloužit po celý rok bez ohledu na roční dobu, nebo i jako dřevěná chata k trvalému bydlení.

♥ Montovanou chatu v naší nabídce najdete zde: ↓
Celoroční montovaná chata Aura, 5x10 66mm

Video z realizace ⬇️

 


Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce






Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.
Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
Naše realizace: dřevěný zahradní domek Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře