Naše realizace: Obytná chata UZES se dvěma ložnicemi

Zákazník hledal obytnou chatu, kterou měl v úmyslu umístit na francouzském venkově a trávit v ní dovolené se svou rodinou. Poradili jsme mu vzít v úvahu model UZES. Jednopodlažní chata s půdorysem 10x7 metrů a sedlovou střechou nabízí dvě ložnice, koupelnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jednu místnost, kterou lze využít například jako pracovnu, nebo technické zázemí. To vše je ještě doplněno praktickou verandou. Na tu se zákazník rozhodl rovnou napojit terasu a zvětšit si tak celkovou užitnou plochu. Doufáme, že mu tento celek bude sloužit k dlouhodobé spokojenosti. Na výsledek se můžete podívat na níže přiložených fotografiích. 

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Montovaná chata UZES 70m² (10x7) 44m

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také:↓
♠ Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22 m² 44mm na Plzeňsku
♠ Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Montovaná chata Aura 72 m² u Olomouce
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9 m² (5x4m) v jižních Čechách