Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně

Není lepší posezení, než ve stínu vzrostlého stromu na klidné zahradě plné zeleně. A dřevěná zahradní chata může toto posezení dostat na ještě vyšší úroveň. Skvěle toho využila investorka v Plzni, která si právě na takové příjemné místo v rohu zahrady pod ořešákem nechala postavit dřevěnou chatu Carl se zastřešenou terasou. Stavěli jsme na vyvýšené podestě s bitumenovou hydroizolací, tloušťka stěn byla zvolena 34 mm.

Vzhledem k umístění domku poblíž hranice pozemků se tu skvěle využily plné zdi ze dvou vnějších stran, které chrání soukromí majitelky v domku i na terase před pohledy z okolních pozemků. Dostatek světla do interiéru zajišťuje dvojice dvoukřídlých francouzských oken, které slouží i ke vstupu do domku a otevírají se do zahrady k rodinnému domu.

Pultová střecha je skloněna směrem k sousednímu pozemku. Zahradní domek na takto pěkném místě by byla snad i škoda využívat ke skladování a krásně může sloužit jako zázemí pro zahradní sešlosti, nebo pro letní přespání návštěv.

♥ Zahradní domek v naší nabídce najdete zde: ↓
Zahradní chata Carl, tloušťka stěny 34mm

Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně Naše realizace: zahradní chata Carl 5x4 u Plzně






Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.
Podívejte se také na další realizace dřevěných zahradních domků ↓
♠ Realizace našich staveb
♠ Naše realizace: zahradní domek Shanon 16 m2 + 7 m2 44mm v Odolené Vodě
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9m²(5x4m) v jižních Čechách
♠ Naše realizace: dřevěný zahradní domek Benington 13m²(4,5x3) 34mm v Kutné Hoře