Naše realizace: Zahradní domek ELEONORA 19,8m² (6,6x3) 44mm v obci Sušice

Zahradní domek Eleonora

Dřevěný domek klasického tvaru ELEONORA 🏠 by měl upoutat pozornost obdivovatelů tradičního dřevěného stylu, kteří na své zahradě hledají dokonalý prostor pro odpočinek. Tato kompaktní stavba vám může posloužit k mnoha účelům: od rozšíření obývacího pokoje na zahradě až po funkční prostor pro uložení veškerého zahradního náčiní a uspořádání hobby místnosti nebo dílny.

Pokud jste při procházení široké nabídky modelů narazili na tento, možná byste se jím měli zabývat hlouběji! Prozkoumejte potenciál této krásné chaty a představte si všechny funkční výhody ✅, které by vám mohla poskytnout. Pokud jste v poslední době uvažovali o takovém řešení pro vaši zahradu, mohl by být tento model atraktivní volbou, která poskytuje multifunkční prostor a umožňuje vám uspořádat jej přesně tak, abyste zajistili své osobní potřeby. Pokud jde o konstrukční řešení našich montovaných domů, možnosti jsou téměř neomezené!

Dřevěný zahradní  v několika variantách naleznete v naší nabídce zde: ⬇️

Zahradní domek Eleonora 19,8m² (6,6x3) 44mm

Realizaci zahradního domku ELEONORA 19,8m² (6,6x3) 44mm v obci Sušice si můžete na pár fotografiích prohlédnout zde: 

Zahradní domek Eleonora

Zahradní dům Eleonora

V rámci našich služeb poskytujeme možnost montáže našich produktů. Ve většině případech, ale samotnou realizaci zvládnete levou zadní i vy sami. Děkujeme zákazníkovi ze Sušice za spolupráci a přejeme co nejvíce zážitků při obývání našeho zahradního domku ❤️.

Zahradní domek

Zahradní domek

Domy je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). 📞 Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme!


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také ↓

📌 Videa realizace našich staveb

📌 Realizace našich staveb 

📌 Jak šetřit elektřinou v dřevěných domech 

📌 Naše realizace: Montovaná chata HELEN 24 m² (6x6) 66mm v Chebu