Naše realizace: Zahradní domek LILLE 20m² (4x5)

Slyšeli jste někdy slovní spojení "chata uprostřed ničeho"? Zdá se, že náš klient Petr si přesně to splnil. Obrátil se na nás, když hledal chatku střední velikosti v tradičním designu, ve které by mohl relaxovat a zároveň skladovat své nářadí. V tu dobu jsme měli velmi dobrou nabídku na zahradní domek Lille 4x5 m, kterou Petr s radostí přijal. Před dodáním domku si nechal zhotovit betonový základ a vše bylo připraveno pro náš montážní tým. Ten domek nainstaloval a na střechu položil zelené asfaltové šindele. Montáž byla dokončena během jednoho dne. Mnohdy platí, že méně je více a trocha soukromí je po některé zákazníky skutečně nadevše. Děkujeme za spolupráci a přejeme mnoho klidných dnů v zahradním domku Lille. 

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Zahradní domek LILLE 20m² (4x5) 34mm
Zahradní domek LILLE 12m² (4x3) 34mm
Zahradní domek LILLE s plochou střechou 12m²(4x3) 34mm
LILLE 19.9m² (5x4) 34mm

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také:↓
♠ Naše realizace: Zahradní chatka Bruxelles 22 m² 44mm na Plzeňsku
♠ Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Montovaná chata Aura 72 m² u Olomouce
♠ Naše realizace: zateplená zahradní chatka Wissous 19.9 m² (5x4m) v jižních Čechách