Nové montované domky SARA a SOPHIA - elegance a modernita

V dnešním příspěvku bychom se rádi věnovali nejnovějším přírůstkům v naší chatové nabídce. Obě dřevostavby mají společný moderní design, který ocení zejména milovníci novodobých staveb. Jak jedna, tak druhá montovaná chatka je skvělou kombinací minimalismu a dobře využitelného prostoru, a to díky dvěma patrům, které můžete využít libovolným způsobem a vejde se Vám do ní vše, co budete potřebovat.

Navíc, díky dřevěným obkladům je možné dřevostavbu krásně zateplit a Vy můžete v chatce trávit nejen horké léto, ale i zimu, dle libosti. Dvoje francouzské dveře celý prostor ještě krásně prosvětlí během dne a v noci skrz ně přímo dýchá příjemná atmosféra.

Můžete si všimnout, že chatky mají velice elegantní nádech a proto samotný pobyt v každé z nich pro Vás bude příjemným zážitkem. Našim cílem je vytvořit pro Vás co největší výběr, aby každý měl šanci vybrat si dřevostavbu dle svých preferencí, a proto zde máme i zahradní domky SARA a SOPHIA, pro hezky a moderně upravenou zahradu.

1.Dřevěná montovaná chatka SARA

Dřevěná montovaná chatka SARA je velice jednoduchá a elegantní. Díky dvěma podlažím je možné ji obývat i delší dobu s celou rodinou.

montovaný domek SARA

montovaný domek SARA

montovaný domek SARA

2. Dřevěná montovaná chatka SOPHIA

Zahradní chata SOPHIA je velice jednoduchá a elegantní. Díky dvěma podlažím je možné ji obývat i delší dobu s celou rodinou. Je vyrobena stejně jako naše ostatní produkty ze severské borovice nebo smrku, které jsou obzvláště ceněné pro svou pevnost a odolnost vůči nepříznivým povětrnostním vlivům.

montovaná chatka Sohia


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také ↓
7 kroků jarní péče o zahradu
Zahrada u srubu a roubenky: Jak ji založit
Nejlepší dřevostavby a montované chaty do 25m2