Realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady

Montované dřevostavby, jako je chata NANTES, se díky svým kompaktním rozměrům skvěle hodí pro rekreační využití. Oblíbená je především mezi lovci a rybáři, kterým poskytne se svými třemi místnostmi a krytou teráskou dostatečné pohodlí i na malém prostoru. Právě toho využil náš zákazník, který si chatu postavil na krásném přírodním pozemku přímo na břehu Nechranické přehrady.

Vchod i terasa jsou orientovány směrem k vodní hladině od které je dělí doslova pár kroků. I mezi ostatní chatky na břehu přehrady díky tradičnímu designu skvěle zapadá, přestože doslova svítí novotou.

Stavba ve svahu si vyžádala terénní úpravy a stavělo se na předem připravené jednoduché železobetonové základové desce. Montovaná chata dostala střešní krytinu z černého asfaltového šindele a okna s izolačními skly kryjí pro zvýšení bezpečnosti i komfortu dřevěné okenice.

Tmavé okapy a svody společně s finálním nátěrem v nazlátlé barvě připomínající lesní med pomáhají dřevostavbě skvěle zapadnout do přírodního prostředí.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

♥ Podobnou chatu v naší nabídce najdete zde: ↓
Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) 44mm

Realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady Realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady Realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady Realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.
Přečtěte si také:↓
♠ 
Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou
Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou