Naše realizace: Dřevěný zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm v Lounech

Moderní zahradní domek DREUX je oblíbený pro svou jednoduchost a jednoprostorový interiér. Hodí se především jako zázemí a útočiště před nepřízní počasí na zahradách. A tento účel bude plnit i dřevostavba, kterou jsme stavěli v kouzelném sadu plném starých vzrostlých stromů v Lounech.

Stavělo se ve svahu na předem připravený vyšší betonový základ a v těsné blízkosti stromů, mezi které stavba zapadne, jako by sem patřila odjakživa. Na střechu přišel zelený asfaltový šindel a černé okapy, svody a oplechování.

Černé je i oplechování základového soklu. Kouzelný výhled do sadu plného zeleně zajišťují dvě velká dvoukřídlá okna s izolačním sklem a prosklené dveře.

Pokud vás stavba zaujala, neváhejte nás kontaktovat, abychom vám poskytli jakékoliv další technické detaily.

♥ Podobnou stavbu v naší nabídce najdete zde: ↓
Zahradní domek DREUX 25m² (4x3) 44mm

Zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm Zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm Zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm Zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm Zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.
Přečtěte si také:↓
♠ 
Naše realizace: Dřevěná garáž s plochou střechou 4x6, 44mm, 24m v Lomnici nad Popelkou
Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Zahradní domek na nářadí CUBE 4m²(2x2) u Albrechtic nad Vltavou
Naše realizace: Montovaná chata NANTES 30m² (6x5) u Nechranické přehrady