Naše realizace: Zahradní domek Devon

Když nás zákazník kontaktoval, chtěl si pořídit dřevěnou garáž a používat ji jako dílnu, kde by se mohl věnovat svému modelářskému koníčku. Poté, co jsme jeho nápad prodiskutovali, se však rozhodl, že zahradní domek bude jeho potřebám vyhovovat lépe než garáž, protože má více oken, poskytne tak více přirozeného světla a je stejně prostorný jako garáž. Navíc je možné ho využívat i jako místnost pro volný čas nebo zahradní kancelář. 

Když přišel čas doručit domek k zákazníkovi, ukázalo se, že brána do jeho dvora je příliš úzká a nákladní auto s balíkem neprojede dovnitř. Díky našim šikovným dopravcům se však tento problém podařilo vyřešit jednoduchým zvednutím balíku přes plot pomocí hydraulického ramene, kterým bylo vozidlo vybaveno. Balík tak byl umístěn přesně na místo, kde ho chtěl zákazník instalovat. Domek si následně postavil svépomocí a s radostí konstatoval, že to bylo jednodušší, než původně očekával. 

♥ Podobné stavby v naší nabídce najdete zde: ↓
Dřevěný zahradní domek NORA 24m² (7x3.5) 44mm
Zahradní domek Eleonora 19,8m² (6,6x3) 44mm
Zahradní domek LEA 28m² (7x4) 44mm

Domy a chaty je možné na přání do určité míry modifikovat a přizpůsobit je konkrétním požadavkům klienta (např. přidat/odebrat okno, zvolit způsob zateplení apod.). Kontaktujte nás pro více informací o možnostech řešení na míru, nebo případné rady týkající se základních náležitostí stavebního povolení nebo stavebního řádu. Vždy vám rádi pomůžeme.







Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Přečtěte si také:↓
♠ Naše realizace: Montovaná chata HELEN 24m² (6x6) 66mm v Chebu
♠ Naše realizace video - dřevěná montovaná chata ANICA u Týna nad Vltavou
♠ Naše realizace: Montovaná chata Aura 5x10 u Olomouce
♠ Naše realizace: Dřevěný zahradní domek DREUX 12m²(4x3) 44mm v Lounech