Nejelegantnější montované domy pro celoroční bydlení ❤️

Představujeme nové produkty: Anica, Alice, Agnes, Adele. Stavby, které Vás nadchnou svou útulností a praktičností.

Právě jsme do e-shopu přidali několik nových montovaných dřevostaveb, které určitě stojí za pozornost. Jedná se o nejnovější produkty z dílny architektů firmy Pineca reagující na moderní trendy a poptávku po bydlení v ekonomicky nenáročných domech, jež zároveň splňují nároky na praktické využití prostoru a pohodlí majitelů. 

Velikost těchto přízemních staveb se pohybuje v rozmezí od 68 do 75 metrů čtverečních a v zateplené verzi s šířkou stěny 44+44mm mohou sloužit jako ideální rodinný dům. V nezateplené verzi s šířkou stěny 66+mm pak jako štědrá chata pro trávení letní i zimní dovolené. 

Pojďme se nyní podívat na jednotlivé domky podrobněji.

1. Montovaná dřevěná chata ADELE 68m² (8x12,5)
Domek ADELE, to jsou dvě ložnice, koupelna, toaleta a velice prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou. Navíc vám nabídne velkou terasu o celkové ploše 32,5m2 přístupnou z obývacího pokoje skrze dvoje francouzské dveře. 

Montovaná chata Adele

2. Montovaná chata ANICA 71m² (12x6)
Dřevostavba ANICA nabízí možnost celoročního bydlení ve dvou pokojích a prostorném obývacím pokoji propojeným s kuchyní a jídelnou. Domek je, stejně jako ostatní, vyroben ze severské borovice nebo smrku, což jsou vynikající materiály, které se vyznačují dlouhou trvanlivostí, vysokou pevností a odolností vůči povětrnostním vlivům. 

Montovaný domek Anica

♥ Podívejte se také ↓
Nejlepší dřevostavby a montované domy na klíč do milionu

3. Montovaná dřevěná chata ALICE 72m² (9x8)
ALICE svým uspořádáním 4+kk umožňuje komfortní bydlení pro menší rodinu, kde si bez problémů zařídíte i vlastní pracovnu. Díky kruhovému uspořádání místností budete mít v domě dostatek soukromí, ale zároveň příležitost trávit společné chvíle v prostorném obývacím pokoji, který je situován jako centrální část celé stavby.

Montovaná chata Alice

Montovaná chata Alice výkres

Prohlédnout si nabídku zahradních domků

4. Montovaná dřevěná chata AGNES 75m² (12,5x6)
AGNES je největší dům, který vám dnes představíme. Je složen z ložnice s vlastní šatnou a koupelnou, dvou dalších pokojů se snadným přístupem do druhé koupelny a obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Naleznete zde i prostor pro technickou místnost a vstupní předsíň. Za zmínku jistě stojí i terasa přístupná ze všech přilehlých částí domu. Ideální na celoroční bydlení.

Montovaná chata Agnes

Montovaná chata Agnes výkres


 

 

 

Mgr. Filip Kačer
Jsem autorem článků na webu a vedle tématu dřevostaveb, kterým se zabývám ve svém profesním životě, se ve volném čase věnuji také muzikoterapii a včelaření. Rád vám ukáži svůj vlastní dřevěný domek od Pineca.cz, který jsem si postavil svépomocí. Jako předseda ČSOP v Pacově se angažuji v ochraně přírody.

Podívejte se také ↓
♠ 7 kroků jarní péče o zahradu
♠ Zahrada u srubu a roubenky: Jak ji založit
♠ Nejlepší dřevostavby a montované chaty do 25m2

♠ Nové montované domky SARA a SOPHIA - elegance a modernita